AMIX Tri-Fit Musli Bar BOX 24 бара AM2891
AMIX Tri-Fit Musli Bar BOX 24 бара
48.00 лв
product header
AMIX Tri-Fit Musli Bar BOX 24 бара AM289

Tri-Fit Musli Bar BOX е комплект от 24 изключително вкусни протеинови бара. Те са създадени специално, за да подпомогнат Вашите тренировъчни нужди и умения.

 

Всяко едно от тях ще Ви снабди с: екстракт от зелен чай; карнитин тартарат и свързана линоленова киселина. Вкусовете на този продукт са няколко. Вие можете да избирате между глазура от йогурт и шоколад.

Tri-Fit Musli Bar BOX ще подпомогне 24 Ваши тренировки. Този продукт е създаден, за да бъде вкусен и ефикасен. Докато се любувате на неговия наистина неповторим вкус Вие получавате мощна подкрепа, с която ще тренирате много по-усърдно и ще увеличите Вашата мускулна маса. Това е важно за повишаването на цялостната Ви сила и мощ.

Tri-Fit Musli Bar BOX ще бъде до Вас винаги, когато се нуждаете от сладък десерт, който не само, че няма да навреди на здравето Ви, но и ще увеличи тренировъчните Ви постижения. Всяко едно от тези 24 блокчета представлява една неповторима и много уникална добавка към Вашата здравословна диета. С тяхна помощ тя ще бъде много по-полезна за Вас.

Разфасовка: 24 броя по 30 грама.

Начин на употреба: 1 до 5 блокчета дневно.


 

 

Съставки
Въглехидрати 58,2 g
Енергийна стойност 411 kcal (100 g)
Мазнини 16,9 g
Протеини 6,5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX Tri-Fit Musli Bar BOX 24 бара

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM289
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359