AMIX NitroNox ® Shooter BOX  12х140 млAMIX NitroNox ® Shooter BOX  12х140 мл1
AMIX NitroNox ® Shooter BOX 12х140 мл
56.00 лв
product header
AMIX NitroNox ® Shooter BOX  12х140 млAMIX NitroNox ® Shooter BOX  12х140 мл

AMIX NitroNox ® Shooter BOX

 NitroNox ® Shooter BOX е много мощен комплект от 12 ампули. Всяка една от тях ще подпомогне Вашата тренировка по възможно най-уникалния начин. Самата формула на продукта е създадена така, че да се използва преди нейния старт. С този артикул Вие ще увеличите Вашата концентрация, а издръжливостта Ви просто ще стане неповторима.

NitroNox ® Shooter BOX ще Ви осигури набъбнали мускули. Посредством този продукт Вие ще се сдобиете с най-експлозивната мощ, за която някога сте си мечтали. Енергията ще кипи в мускулите Ви. Това е средството, което ще подобри Вашите тренировъчни резултати изцяло. Тренировките Ви ще станат по-ефективни, а ползите от тях ще нараснат многократно.

Продуктът съдържа в неповторимата си формула аргинин алфа-кетоглутарат. Освен тази важна аминокиселина NitroNox ® Shooter BOX е снабден и с: цитрулин малат; таурин; бета-аланин; тирозин; бетаин и други важни съставки. За още по-голяма ефективност на тази наистина ефикасна формула е добавен и витамин B6. Всичко това е част от патентована бленда.

NitroNox ® Shooter BOX ще снабди Вашите мускули с азотен оксид и кислород. Те ще бъдат подхранени с важни хранителни вещества. Това ще се случи, защото продуктът е създаден да предизвика оптимално ниво на притока на кръв към мускулите Ви. Посредством този артикул Вие ще увеличите васкуларността Ви. Освен това ще постигнете завиден мускулен релеф.

Снабдете тялото Ви с енергия преди старта на Вашата тренировка. Подсилете издръжливостта и концентрацията Ви и започнете с мощно наличие на сила, мощ и желание за постигане на по-големи и по-дълготрайни постижения. NitroNox ® Shooter BOX ще Ви помогне в това, защото неговата формула действа напълно коректно и много ефективно. Усетете силата Ви в 12 тренировки с този невероятен продукт.

Начин на употреба: Приемете съдържанието на една ампула приблизително 30 – 45 минути  преди тренировка. Разтръскайте я преди да я отворите.

Състав:

amix-nitronox-shooter-box-sf

 

 

5 AMIX NitroNox ® Shooter BOX 12х140 мл
Винаги избирам марката амикс, тяхното съдържание няма аналог. Винаги имат добавени вещества и усещам продуктите им, усещам действието, напомпването, издръжливостта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX NitroNox ® Shooter BOX 12х140 мл

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AMIX NitroNox ® Shooter BOX 12х140 мл
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359