AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 грAMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 гр1
AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 гр
71.00 лв
AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 грAMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 гр
AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™

Leu - HICA ™ е изключителен артикул, който увеличава безмастната Ви телесна тъкан. Това всъщност са Вашите мускули. Така на практика Вие увеличавате Вашата сила и мощ по един наистина уникален начин. Това се дължи на използваните революционни съставки в този продукт, а именно HICA и NOP- 47 ™. Благодарение на тях този артикул е идеалното решение за всеки атлет преди старта на неговата тренировка.

Leu - HICA ™ увеличава притока на кръв в тялото Ви. Освен това този съвременен артикул ще стимулира енергията и представянето Ви по възможно най-неповторимия начин. Активните съставки в този продукт спомагат за уникално увеличаване на чистата Ви мускулатура. Освен това неговата формула е създадена специално, за да предотврати вредното катаболно влияние над нея.

Leu - HICA ™ ще увеличи притока на хранителни вещества във Вашата мускулна тъкан. Освен това Вие ще получите всички условия, за да се възстановите максимално бързо след тренировка. Така тялото Ви ще сте готови за старта на следващата много по-скоро. Този неповторим продукт ще максимизира подхранването на Вашата мускулатура драстично.

Leu - HICA ™ е също така и неповторим в стимулирането на мускулния Ви растеж. Това се постига изцяло нехормонално. Продуктът действа наистина безотказно и подпомага нарастването на Вашата мускулатура по възможно най-добрия начин. Ефикасността на активните съставки в този артикул е просто безупречна. Качеството му е изключително високо.

Помогнете на Вашето тяло да получи нужното снабдяване с важни нутриенти. Резултатът от това ще бъде увеличаване на мускулния Ви растеж, сила и експлозивна мощ. Доминирайте във фитнес залата с този съвременен артикул. Доверете се на неговата формула и постигнете Вашите цели. Повече енергия и по-добри спортни постижения Ви очакват след упторебата на Leu - HICA ™.

Начин на употреба: 3 лъжици (18г.) се смесват с около  200-300 мл. вода. Използвайте блендер или ръчен шейкър и разбъркайте в продължение на 30 секунди. Изпийте получената смес около  30-60 минути преди тренировка. За да промените вкуса и сладостта на приготвената напитка, променете количеството вода, използвано за приготвянето ѝ.

 

Състав:amix_leu_hica_nop-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 гр

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AMIX Leu - HICA ™ with NOP- 47 ™ 450 гр
  • Наличност: В наличност
  • 71.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359