AMIX Hell's NO2 100 капсулиAMIX Hell's NO2 100 капсули1
AMIX Hell's NO2 100 капсули
53.00 лв
product header
AMIX Hell's NO2 100 капсулиAMIX Hell's NO2 100 капсули

Много отдавна, на бодибилдърите им е станало известно колко важно е мускулното напомпване за растежа на мускулите. Арнолд дори разкри преди повече от 30 години, че помпата е една от неговите тайни за изграждане на масивна физиката. Защо напомпването е толкова важно? Животът на човешкото тяло е в кръвта. Ако някоя част от тялото Ви изгуби връзката си с кръвоснабдяването, тя започва да умира.Обратното също е вярно. Една здрава връзка към източника на кръв позволява на всяка част от тялото  да живее и да се развива. Една от функциите на кръвта е да доставя хранителни вещества на тялото, които разбира се са необходими за растежа.

За културистите  това е особено важно. Адекватния кръвопоток осигурява подкрепа с  хранителни вещества, които подпомагат растежа на мускулната тъкан. Ако търсите ефективен продукт, който да подобри кръвоснабдяването на мускулите Ви и да Ви даде страхотно напомпване, значи имате нужда от Hell's NO2 на Amix. Това е един предтренировъчен продукт, който е истинска иновация в областта на мускулното напомпване. Hell's NO2 повишава доставката на енергия и значително повишава азотните нива, в резултат на което подобрява снабдяването на мускулите с хранителни вещества и кислород.

Действие на Hell's NO2:

  • Повишава азотния баланс в тялото
  • Стимулира кръвоснабдяването на мускулите
  • Повишава енергията и силата
  • Осигурява повече издържливост
  • Стимулира мускулния растеж
  • Прави възстановяването на мускулите пълноценно и бързо

Hell's NO2 е продукт от ново поколение, който ще повиши ефективността на вашия хранителен и тренировъчен режим. Приет преди тренировка, Hell's NO2 повишава вашата издържливост и мускулна сила, за да станат тренировките Ви още по – добри и резултатни. Hell's NO2  е допълнението, което ще подпомогне усилията Ви насочени към изграждането на масивни мускули. Това е възможно, тъй като формулата на Hell's NO2 е така проектирана, че да осигурява допълнителна енергия и да подобрява издържливостта и мускулната сила. Hell's NO2 съдържа патентованата съставка ActiNOS ®. Този компонент има способност да разширява кръвоносните съдове. По този начин се подобрява снабдяването на мускулите с кръв, която транспортира кислород и хранителни вещества.

Освен това, ActiNOS ® съдейства за премахването на млечната киселина и  амоняка и млечната киселина, натрупани по време на тренировката. Формулата на Hell's NO2 включва аргинин алфа-кетоглурат  и агматин -  производно на аргинина, което повишава азотния баланс в тялото, подобрява напомпването и увеличава синтеза на инсулин. Всичко това стимулира изграждането на чиста мускулна маса. подобрява изпомпването, повишава синтеза на азотен оксид и увеличава производството на инсулин. Всичко това стимулира увеличаването на чистата мускулна маса. Hell's NO2 съдържа и ALA (Алфа липоева киселина), в ролята й на мощен антиоксидант, даващ максимална защита на клетките.

Начин на употреба: Приемайте 5 капсули, 30-60 минути преди тренировка.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:
amix_hells_no2_100caps_facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX Hell's NO2 100 капсули

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AMIX Hell's NO2 100 капсули
  • Наличност: В наличност
53.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359