AMIX GuggulLean 90 капсули AM1901
AMIX GuggulLean 90 капсули
42.00 лв
product header
AMIX GuggulLean 90 капсули AM190

GuggulLean оптимизира Вашето базално, метаболитно ниво. 

 

Формулата на този натурален продукт намалява броя на кожните дефекти и същевременно редуцира и техния размер. Ако желаете да се справите с неприятните допълнителни килограми, то тогава продуктът ще Ви бъде от полза, защото формулата му увеличава загубата на телесно тегло.

Във формулата на GuggulLean има наличие на биоперин. Той е необходим за увеличаване на усвоимостта на основната съставка в продукта. Главната идея, която стои зад създаването на този естествен продукт е свързана с осигуряване на Вашето тяло с необходими условия, за да се постигне контрол над затлъстяването. Освен това този продукт следи и нивото на Вашия холестерол и го поддържа в норма.

GuggulLean е богат на гугулстероните Z и E. Тяхното наличие в тази формула е 3% и така действието на продукта е насочено към осигуряване на Вашия организъм с качествена поддръжка на един наистина здравословен метаболизъм на липидите в него. Проведените изследвания показват, че формулата на този продукт е полезна и за доброто състояние на Вашите стави, както и за тяхното функциониране.

GuggulLean се грижи за постигане на оптимизационен ефект над функционирането на Вашата щитовидна жлеза. Използваните съставки в тази формула са изцяло натурални. Така Вие получавате подкрепа от природата. Качеството и ефективността на GuggulLean са впечатляващо високи. Подкрепете Вашето тяло с този натурален продукт.

Начин на употреба: 1 капсула 2 пъти дневно с храна. Да се консумира с голямо количество вода. 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Биоперин 2,5 mg
Гугулстерони E и Z 15 mg
Екстракт от Гугул 500 mg
5 AMIX GuggulLean 90 капсули
Ако имате нарушена функция на щитовидната жлеза, това е вашият продукт.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX GuggulLean 90 капсули

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM190
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка