AMIX CarniLean ™ BOX 10 x 25 млAM1461
AMIX CarniLean ™ BOX 10 x 25 мл
43.00 лв
product header
AMIX CarniLean ™ BOX 10 x 25 млAM146

Amix CarniLean ™ e eфeĸтивнa фopмyлa зa вceĸи, ĸoйтo жeлae пoвeчe eнepгия, пoвeчe издpъжливocт, ycĸopeнo гyбeнe нa мaзнини и eĸcплoзивнa cилa. Amix CarniLean ™ cъдъpжa нaй-ĸaчecтвeния и изчиcтeн Carnizone L-Carnitine.


CarniLean ™ BOX разчита на възможно най-качествения и най-изчистения карнитин carnipure, за да прихване мастните образувания и да ги пренесе през клетъчната Ви мембрана. Там те ще бъдат изгорени. По този начин тялото Ви ще намали своето тегло и Вие ще отслабнете. Това е важно за постигане на перфектната фигура, която винаги сте искали.

При изгарянето на мазнините Ви се отделя енергия. Точно това ще предизвика CarniLean ™ BOX. Така тялото Ви ще получи достатъчно от нея, за да протичат неговите процеси нормално, а Вие лично ще получите подкрепа за още по-усърдни тренировки и упражнения. Този продукт освен това Ви снабдява и с повече азотен оксид и кислород, както и хранителни вещества за Вашите мускули.

Премахнете ненужните мазнини бързо и лесно. Изберете CarniLean ™ BOX и подобрете цялостната Ви издръжливост. Снабдете тялото си с изключително мощен енергиен прилив и подобрете Вашите тренировки. Подхранете Вашите мускули и ги впрегнете на работа, за да постигнете перфектната физика. Всичко това Ви очаква, ако изберете CarniLean ™ BOX за Ваш доверен помощник в битката с мазнините.

Начин на употреба: Изпийте 25 мл. (1 ампула) около 20-30 мин преди тренировка.
 

4 AMIX CarniLean ™ BOX 10 x 25 мл
Това е готино и на добра цена. Купих на жема ми две кутии да й дам малко стимул за тренировка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AMIX CarniLean ™ BOX 10 x 25 мл

  • Производител: AMIX
  • Код на продукта: AM146
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка