MuscleMeds Amino Decanate 360 грAmino Decanate1
MuscleMeds Amino Decanate 360 гр
70.00 лв
product header
MuscleMeds Amino Decanate 360 грAmino Decanate

Аминокиселинната формула Amino Decanate е проектирана за да даде мощна мускулна маса и анаболен ефекткт. Освен това помага и предазва мускулите от катаболен ефект.


Най-новите изследвания показват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът имат определящо значение за мускулния растеж, но и още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро. Всъщност когато някоя от тези аминокиселини бъде изчерпана в мускулатурата, растежът спира и физическата производителност силно намалява. Това явление е познато като ‘ограничаващ аминокиселинен фактор’.

 

 

  •  Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса!
  •  5 g ВСАА в доза
  • 5 g глутамин в доза
  • 500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини!


Всяка доза Amino Decanate осигурява всичките 19 критични аминокиселини за върхов мускулен растеж, максимална физическа производителност и оптимално протичане на възстановителните процеси.
За да увеличи бионаличността и потентността на тази формула, която сама по себе си има изключително силен анаболен ефект, MuscleMeds добави в Amino Decanate и изключителната технология DecaDrive!

Amino Decanate е перфектната аминокиселинна формула, съдържаща всичките 19 критични аминокиселини, които са необходими за осигуряване на оптимална физическа работоспособност и максимален мускулен растеж.

Начин на употреба : Смесете една доза (1 мерителна лъжица) Amino Decanate с 250-300 ml вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно – преди, по време и след тренировка, или по всяко време, когато имате нужда от аминокиселини.

Разфасовка: 360 гр

Състав:

amino decanate

Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleMeds Amino Decanate 360 гр

  • Производител: Muscle Meds
  • Код на продукта: Amino Decanate
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка