AllMax VitaFemme 2-A-Day 60 капсулиAllMax VitaFemme 2-A-Day1
AllMax VitaFemme 2-A-Day 60 капсули
25.00 лв
product header
AllMax VitaFemme 2-A-Day 60 капсулиAllMax VitaFemme 2-A-Day

VITAFEMME  2-A-DAY е комплекс от мултивитамини, разработен специално за активните жени днес
VITAFEMME е идеално подходящ за съвременната активна жена. VITAFEMME Ви дава всички важни витамини, от които имате нужда, както и основните хранителни вещества, съчетани в 7 уникални функционални смеси. Ключовите съставки като женшен и ехинацея допринасят за подпомагането на имунната Ви система. В допълнение, VITAFEMME съдържа 150% от дневната стойност на витамин C във високобиологична стойност,  200% витамин D и 500 мг на калций, спомагащ да направи костите Ви здрави.

Известен факт е все по-разрастващата се тенденция за бързо застаряване на населението. Неоспорима е необходимостта на нашия организъм от голям брой антиоксиданти. Без тях той не би могъл да се справи с постоянно увеличаващите се увреждания, причинени от вредните свободни радикали, като за тях е доказано, че са причинител на над 60  заболявания, голяма част, от които все още са нелечими, започвайки от катаракти и завиршвайки до рак.

VITAFEMME е хранителна добавка, снабдена с  антиоксиданти, като по този начин ни защитава от прекомерната вреда на свободните радикали. VITAFEMME е богата на полифеноли, съдържа екстракт от зелен чай, 95% екстракт от гроздови семена, екстракт от нар и червено вино!

ЗЕЛЕН ЧАЙ -Изследванията показват, че в продължение на 24-часов период, екстракта от зелен чай увеличава метаболизма с 4%. Тези ефекти вероятно се дължат на високата концентрация на полифеноли катехин, който се намират в зеления чай. Това може помогне да се засили нивото на окисляване на мазнините и термогенезата (скоростта, с която тялото ви гори калории).

Зеленият чай също инхибира абсорбцията на мазнини и помага за регулация на глюкозата. Експертите казват, че съдържанието на катехини в зеления чай може да помогне да се възпрепятства движението на глюкозата в мастните клетки. Зеленият чай може да действа като регулатор на глюкозата. Той помага да се забави покачването на кръвната захар след хранене. Това не позволява високи нива на инсулина (многото инсулин насърчава съхранение на мазнини) и последващото го съхранение на мазнини.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМЕНА - Екстрактът от гроздови семена се използват широко в цяла Европа, и е известен като богат източник на флавоноиди, които са антиоксиданти, и чиито свойства могат да надвишават тези на по-известните витамин А и витамин Е. Антиоксидантите играят роля в профилактиката на редица заболявания, поради способността им за намаляване на вредите, извършени от свободните радикали в организма.

Ефектът върху притока на кръв прави идеален гроздовия екстракт от семена - добра идея за тези, които биха могли да се възползват от увеличаването на притока на кръв. Това включва и тези с диабет, разширени вени и изтръпване на краката и ръцете. Увеличеният поток на кръв дори може да помогне за лечение на еректилна дисфункция. В допълнение гроздовият екстракт предотвратява различните очни заболявания, общи за възрастните хора, като катаракт и макулна дегенерация.

ЕКСТРАКТ ОТ НАР - Здравните ползи от нар са безбройни. Освен, че е здравословен, Нарът е твърде вкусен. Той има антиоксидантни, антивирусни и антитуморни свойства. Нарът е добър източник на витамини, тъй като включва витамин А, С и Е, както и фолиева киселина. Този плод се състои от три пъти повече антиоксиданти от виното или зеления чай.

Наровете са известни най-вече за лечение на проблеми, свързани със сърцето и за поддържането на ефективно и здравословно кръвообращение. Други здравни ползи включват: лечение на стомашни разстройства, рак, стоматологична помощ, остеоартрит, анемия и диабет.

Полза за здравето от нара може да бъде извлечена по няколко начина. Можете да го вземате под формата на сок или да ядете семената му, да го приемате като сироп, може да го направите и на пюре, нектар или концентрат или да го приемате, като хранителна добавка. Наровете традиционно се използват за прочистване на кожата и намаляване на възпалението. Сокът от нар може да участва в лечението на болно гърло.

Проучване, публикувано в американски вестник на медицинската практика, посочва , че нарът е богат на антиоксиданти и може да попречи на окисляване на лошия холестерол, LDL. Нар сиропите са полезни при лечение на хрущялни щети и протекция на бебетата от увреждане на мозъка по време на тяхното раждане. Това е поради фактът, че различните предимства на наровете са били регистрирани още от години.

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО (Резвератрол) – Налице е голям интерес в медиите за ползите за здравето от червено вино. Не алкохола във виното, осигурява здравната полза, а антиоксидантите в червеното вино, които са полифеноли, антроцианиндис и Резвератрол.

За Резвератрол, е доказано, че е силен антиоксидант (около 20-50 пъти по-ефективен от само витамин С) и че действа в синхрон с витамин С за подобряване на неговите ефекти. Резвератрол е доказан, че има антисъсирващ ефект и че предотвратява образуването на тромби или кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Образуването на тромби, които блокират малките кръвоносни съдове се смята, че е причината за сърдечните удари и инсулти. За Резвератрола е доказано също, че има противораков ефект.

Честотата на сърдечните заболявания и рака сред населението, което консумира много червено вино е драстично по-малко, отколкото при това, което не консумира, въпреки че това население също може да има високо съдържание на мазнини в диетата. За Резвератрол също така е доказано, че спомага да се улесни създаването на нови дендрити в мозъка.

Има 7 основни неща, които правят VITAFEMME толкова уникална и пълна хранителна добавка, съдържаща витамини и хранителни вещества.
1. FEMESSENSE: състои се от 10 жизненоважни витамини, които Ви дават 100% от дневния Ви препоръчителен прием
2. AGENTACT-F: Система от 5 антиоксидантни хранителни вещества
3. COGNISENSE: 3 хранителни вещества за подпомагане на умственото фокусиране
4. METAFEMME: 2 основни хранителни вещества, които подкрепят метаболитната функция на организма
5. IMMUBOOST: 4 хранителни вещества, които спомагат и подкрепят защитната функция на имунната система
6. LIBRAFLEX:  500 мг калций, 200% витамин D и МСМ, глюкозамин, хондроитин, осигуряващи съвместна подкрепа за костите и ставите
7. FEMREPLEN: комплекс от 4 минерала, спомагащ  доставката и максималното им усвояване.
Използването на VITAFEMME е изключително лесно. Можете просто да вземате две таблетки веднъж дневно с храната и това е напълно достатъчно. Един поглед на съдържанието на етикета, ще Ви докаже, че получавате всичко, което Ви е необходимо и дори повече!

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА:

Като хранителна добавка, вземете 2 капсули дневно след закуска. Пийте, повече вода.  Не приемайте повече от 2 капсули в рамките на 24 часа.

Разфасовка: 60 капсули

5 AllMax VitaFemme 2-A-Day 60 капсули
Моя колежка пия и е много доволна. Сега се събрахме всички и си поръчахме по 3 опаковки които стигат за три месеца. Витамините се пиели така по няколко месеца да се натрупат в организма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax VitaFemme 2-A-Day 60 капсули

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax VitaFemme 2-A-Day
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка