AllMax Rapidcuts Femme 42 капсулиAllMax Rapidcuts Femme 42 капсули1
AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
49.00 лв
product header
AllMax Rapidcuts Femme 42 капсулиAllMax Rapidcuts Femme 42 капсули

product-rapidcuts-femme


 

RAPIDCUTS Femme е мощна, 3-степенна система, която ще Ви помогне  да претърпите поразителна трансформация, губейки тегло.

RAPIDCUTS Femme ® е изцяло естествена добавка за отслабване, която е проектирана с една-единствена цел – да Ви помогне да създадете бързо и трайно красиво тяло, да го стегнете и тонизирате чрез загуба на излишните мазнини. Уникалното съчетание на два високоефективни и мощни комплекса в RAPIDCUTS Femme, които работят в синхрон, Ви спомага да стопите мазнините на клетъчно ниво и драстично да намалите хормона на стреса кортизол. С RAPIDCUTS Femme, можете да очаквате да загубите нежеланите телесни мазнини и да стегнете тялото си  за около 12 седмици!

RAPIDCUTS Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост. RAPIDCUTS Femme разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™.  Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи, за броени дни ще видите резултатите.

Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки,  които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

1. Стъпка - RAPIDCUTS Femme включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм. Кортизолът е хормон в човешкия организъм, който започва да се произвежда, когато човек се намира в стресова ситуации. Този хормон ускорява натрупването на мазнини в коремната област. Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата. Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® - то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) доказват, че то намалява нивата на Кортизол в тялото с 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

2.  RAPIDCUTS Femme RELEASE, е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните области, като задейства процеса на липолизата.  Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean ®,  е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596. Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки,  чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

3. IGNITE -  Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme. Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от  мазнините.

RAPIDCUTS Femme е идеално допълнение към ISOfemme Протеиновите шейкове, създадени специално за Вас - жените.

1. Какво е това, което прави RAPIDCUTS Femme различна от останалите подобни хранителни доббавки?

RAPIDCUTS Femme е създадена изключително за жени точно като вас, които искат да трансформират тялото си и да преобразят живота си. RAPIDCUTS Femme е много над всички други добавки за отслабване, тъй като това е продукт, който може ефективно да Ви помогне да управлявате и регулирате теглото си. За разлика от много други продукти за отслабване на пазара, Вие трябва просто да вземете една бързоосвобождаваща се капсула два пъти на ден и неусетно ще забележите ефекта. RAPIDCUTS Femme също съдържа изключителна патентована смес, наречена Sensorilean ™, преодоляваща хронично високите нива на хормона на стреса кортизол, който може да е причина за Вашето наднормено тегло.

Нормалното ниво на кортизола спомага за поддържане на жизненоважни функции и спомага за горенето на мазнините, прекалено високото му отделяне гори много мускулна тъкан, забавя метаболизма, намалява нивото на тестостерона, забавя функцията на щитовидната жлеза и стимулира натрупването на подкожна мазнина.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и Ви помага най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В действителност, едно 8-седмично проучване установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%! RAPIDCUTS Femme е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло. Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продуктът RAPIDCUTS Femme наистина уникален и довежда загубата на тегло до следващо ниво.
Накратко, RAPIDCUTS Femme не е някаква обикновена, посредствена добавка за отслабване. Ако искате да изпитате истински резултати, да можете да ги видите и пипнете, просто вземете RAPIDCUTS Femme още днес! Нищо не работи по-бързо!

2. Какво е Sensorilean?
RAPIDCUTS Femme съдържа естествено получен билков екстракт, наречен Sensorilean, който е уникална смесица от екстракти, подпомагащи загубата на тегло, който не се среща при никой друг продукт на пазара! Тази авангардна формула е индивидуално защитени от три отделни патента и съчетава идеалните количества от ForsLean ® и Sensoril ®, които превръщат този продукт в идеалното решение за всеки, който иска за се отърве от нежеланите мазнини. Активната съставка в ForsLean ® активира ензим, който стимулира мастните клетки, да бъдат разбити на клетъчно ниво и да се използват като енергия, която може да помогне да се увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата – представлява изгарянето на калории чрез отделяне на топлина.

 

RAPIDCUTS Femme с нова модерна 3-степенна технология за изгарянето на мазнините, наречена TRI ™.  Този революционен подход, насочен към трансформация на женското тяло поставя нов стандарт в науката за намаляване на мазнините. От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи и ще забележите трансформацията на тялото си само за броени дни.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Разфасовка: 42  капсули

УПОТРЕБА:

Приемайте по 1 капсула на RAPIDCUTS Femme два пъти на ден на празен стомах с 6 до 8 унции (180-240 мл.) вода. Вземете едно хапче 30 минути преди първото хранене, а второто 30 минути преди физическите си упражнения или преди следобедното хранене. Дозите трябва да бъдат приемани на интервал от най-малко 6 часа. Да не се превишава 6 капсули дневно. Използвайте минимум 12 седмици за оптимални резултати.

Състав:

allmax_rapidcuts_femme-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 42
Съставки
Sensorilean смес 631 mg
Витамин В12 6 mcg
Витамин В6 1.21 mg
Хром 49 mcg
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
isto vazi i ako porackata e nad 100 lv ?Blagodaram na odgovorot .
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Hello, we do not ship to Skopje. Only to Bulgaria.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Sakam da znam dali vrshite dostava i vo Skopje-Makedonija i kolku dopolnitelno bi cinelo ?
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
se vrsi li distribucija na adresa vo Skopje -Makedonija i kolku ke cini toa?
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Според нас по-подходящ във Вашият случай е SAN T3 от предният ни коментар, защото стимулира функцията на щитовидната жлеза, която именно при Вас е проблемна. Rapidcuts също е много добър продукт за жени.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
За съжаление лекорят ми ме съветва обратното, т.с. да попитам фирмата предлагаща продукта. Искам много да си закупя фетбърнер тъй като почнан тренировки и хранителен режим, но за съжаление не мога да получа нужната информация....и все пак ако получите някаква информация за Rapidcurs за моят , ще Ви бъда благодарна.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Здравейте, препоръчваме Ви да се консултирате се с лекар. А за подобрение функцията на щитовидната жлеза, имаме специализиран продукт - SAN T3. Линк - http://www.fitneshrani.com/san-t3-180-kapsuli/
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Здравейте,имам намалена функция на щитовидната жлеза и пия Л-тироксин 50мг.Искам да попитам мога ли да приемам Rapidcuts Femme? Знам че л-карнитина не се препоръчва при моето заболявани, за това ме интересува как стоят нещата с този продукт.И ако не е подходящт, моля Ви препоръчайте ми някой който да може да се приема при намалена функция на щитовидната жлеза. Благодаря Ви предварително.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Здравейте, този продукт и е специално формулиран за жени и е с висока ефективност. Добро хранене и тренировки комбинирани с продукта, са напълно достатъчни. Вижте също и този продукт, в момента е най-силната формула на пазара - http://www.fitneshrani.com/iforce-nutrition-dexaprine-xr-60-tabletki/
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Здравейте,бих искала да започна тренировки и да пия този продукт,само с бягане на пътека достатъчно ли е и дали това е правилният продукт?
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Може да се комбинират.
OxyElite Pro сутрин 1 капсули и преди тренировка пак 1 капсула, по същият начин и RapidCuts Femme, като първите дни е желателно да се започне само с по 1 капсула сутрин и от двата продукта, за да се изгради толеранс на организма към съставките.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
здравейте могат ли да се комбинират "OxyELITE PRO " и "RAPIDCUTS Femme " и ако може как да ги комбинирам с какъв режим
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
3-4 тренировки седмично е напълно достатъчно. Доставката е фиксирана на 5 лв. за поръчки под 65 лв. и е безплатна при поръчки над 65 лв.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Искам да попитам колко трнировки седмично трябва да се правят за оптимален резултат и колко струва доставката? Благодаря предварително! :)))))))))) :whistle:
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
След Animal Cuts може да продължите с този продукт или Recreate http://www.fitneshrani.com/recreate/ , който е също страхотен продукт и използван от много жени.
По-здрави!
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
Здравейте, в момента приемам Animal Cuts, но попаднах случайно на ваш коментар, че този продукт е по-подходящ за жени. Тренирам три пъти седмично аеробика и искам да отслабна и да се стегна. С какво да продължа? Предложете ми нещо подходящо за целта. Благодаря!
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
здравейте, няма странични ефекти.
5 AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
здравейте,има ли някакви странични ефекти?
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Rapidcuts Femme 42 капсули
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359