AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 грAllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр1
AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр
165.00 лв
product header
AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 грAllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр

Allmax Muscle Maxx  Gainer 12Lbs

 Muscle Maxx  Gainer е формулата, благодарение на която можете да получите значително по-голям мускулен размер, както и сила. Съдържа висококачествен протеин, който е специално обогатен, за да Ви предостави омега 3, 6 и най-вече 9 мастни кислини. Muscle Maxx  Gainer освен всичко друго има и наличие на важни витамини и минерали, като така се увеличава неговата ефективност.

Този продукт представлява възможно най-добрия протеинов шейк, който можете да откриете на пазара в днешно време. Muscle Maxx  Gainer по този начин е способен да Ви осигури мощен прилив на аминокиселини, които да подпомогнат мускулния Ви растеж и сила. С всяка порция от продукта, Вие получавате 35 грама възможно най-качествен протеин, съчетан с BCAA аминокиселините левцин, изолевцин и валин.

 


Ако сте спортист, то определено бихте могли да оцените, това, което Muscle Maxx  Gainer е в състояние да Ви предложи. По-конкретно Вие можете да се облагодетелствате с постигане на по-висока производителност. Muscle Maxx  Gainer е 100% чист протеин. Есенциалните мастни киселини, които са добавени за по-големи ползи имат за цел да подкрепят цялостното Ви здраве по един неповторим начин.

В Muscle Maxx  Gainer има наличие на средноверижни триглицериди, които следва да осигурят на тялото Ви изключително бърз източник на непосредствена енергия. Проведените научни тестове и анализи показват, че именно тези триглицериди са един от най-добрите енергийни източници с бързо действие, като те се използват от тялото Ви и не се складират в него. Действието им е свързано с окисляване на мастните клетки през поетите от Вас въглехидрати. Чрез тези вещества Muscle Maxx  Gainer е способен да контролира Вашия апетит.

Този артикул е една наистина мощна формула, която е снабдена със стратегически средоноверижни триглицериди и есенциални киселини. Крайната цел на това съдържание на Muscle Maxx  Gainer е увеличаване на чистата Ви мускулна маса и освен това постигане на анаболен ефект и изгаряне на мазнини.

Омега мастните киселини са особено полезни по време на диетата Ви и така тя става по-ефективна. Muscle Maxx  Gainer Ви снабдява и със 7 грама фибри, които са особено полезни за чистата Ви мускулна маса. Този артикул е оборудван и с мощната протеинова смес MAXXPRO ™, чрез която получавате мощното съдържание на BCAA, за което стана въпрос по-горе.

Накратко – ползите от Muscle Maxx  Gainer са наистина много. Ако желаете мощна мускулна маса, то това е продуктът, на който трябва да се спрете, за да успеете във фитнес начинанията Ви.

Употреба: 2 мерни лъжица от продукта в 400 мл вода или мляко, приета веднага след тренировка. В нетренировъчни дни дозата от 2 мерни лъжици се приемат между храненията.

Състав:

musclemaxx gainer sf

 

Дозировка
Доза 167 g
Дози в опаковка 32
Съставки
Витамин А 0,15 IU
Витамин В6 0,07 mg
Витамин С 0,3 mg
Въглехидрати 126 g
Диетични фибри 3 g
Желязо 2,5 mg
Захари 19 g
Калий 721 mg
Калории 663
Калории от мазнини 45
Калций 72 mg
Магнезий 58 mg
Мазнини 5 g
Мед 0,4 mg
Мононенаситени мазнини 1,5 g
Наситени мазнини 1.5 g
Натрий 97 mg
Пантотенат 0,6 mg
Полиненаситени мазнини 0,1 g
Протеини 28 g
Рибофлавин 0,23 mg
Тиамин 0,04 mg
Холестерол 1,5 mg
Цинк 1 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр
  • Наличност: В наличност
165.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359