AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 грAllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр1
AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр
165.00 лв
Цена: 165.00 лв
AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 грAllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр

Allmax Muscle Maxx  Gainer 12Lbs

 Muscle Maxx  Gainer е формулата, благодарение на която можете да получите значително по-голям мускулен размер, както и сила. Съдържа висококачествен протеин, който е специално обогатен, за да Ви предостави омега 3, 6 и най-вече 9 мастни кислини. Muscle Maxx  Gainer освен всичко друго има и наличие на важни витамини и минерали, като така се увеличава неговата ефективност.

Този продукт представлява възможно най-добрия протеинов шейк, който можете да откриете на пазара в днешно време. Muscle Maxx  Gainer по този начин е способен да Ви осигури мощен прилив на аминокиселини, които да подпомогнат мускулния Ви растеж и сила. С всяка порция от продукта, Вие получавате 35 грама възможно най-качествен протеин, съчетан с BCAA аминокиселините левцин, изолевцин и валин.

 


Ако сте спортист, то определено бихте могли да оцените, това, което Muscle Maxx  Gainer е в състояние да Ви предложи. По-конкретно Вие можете да се облагодетелствате с постигане на по-висока производителност. Muscle Maxx  Gainer е 100% чист протеин. Есенциалните мастни киселини, които са добавени за по-големи ползи имат за цел да подкрепят цялостното Ви здраве по един неповторим начин.

В Muscle Maxx  Gainer има наличие на средноверижни триглицериди, които следва да осигурят на тялото Ви изключително бърз източник на непосредствена енергия. Проведените научни тестове и анализи показват, че именно тези триглицериди са един от най-добрите енергийни източници с бързо действие, като те се използват от тялото Ви и не се складират в него. Действието им е свързано с окисляване на мастните клетки през поетите от Вас въглехидрати. Чрез тези вещества Muscle Maxx  Gainer е способен да контролира Вашия апетит.

Този артикул е една наистина мощна формула, която е снабдена със стратегически средоноверижни триглицериди и есенциални киселини. Крайната цел на това съдържание на Muscle Maxx  Gainer е увеличаване на чистата Ви мускулна маса и освен това постигане на анаболен ефект и изгаряне на мазнини.

Омега мастните киселини са особено полезни по време на диетата Ви и така тя става по-ефективна. Muscle Maxx  Gainer Ви снабдява и със 7 грама фибри, които са особено полезни за чистата Ви мускулна маса. Този артикул е оборудван и с мощната протеинова смес MAXXPRO ™, чрез която получавате мощното съдържание на BCAA, за което стана въпрос по-горе.

Накратко – ползите от Muscle Maxx  Gainer са наистина много. Ако желаете мощна мускулна маса, то това е продуктът, на който трябва да се спрете, за да успеете във фитнес начинанията Ви.

Употреба: 2 мерни лъжица от продукта в 400 мл вода или мляко, приета веднага след тренировка. В нетренировъчни дни дозата от 2 мерни лъжици се приемат между храненията.

Състав:

musclemaxx gainer sf

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Muscle Maxx Gainer 5344 гр
  • Наличност: В наличност
  • 165.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359