AllMax Isoflex 2270 грALL811
AllMax Isoflex 2270 гр
235.00 лв
product header
AllMax Isoflex 2270 грALL81

Isoflex


Мислите си, че на пазара не съществува едновременно вкусен и мощен суроватъчен протеин изолат. Е, това вече не е така - ISOFLEX е създаден по последна дума на технологията за производство на хранителни добавки. Този протеин няма заместители.

IsoFLEX съдържа 27 грама суроватъчен протеин изолат във всяка лъжица.
С 7 критични кофактора в 4 патентовани комплекса, ISOFLEX не само осигурява ултра чист, с висока биологична стойност суроватъчен протеин изолат, но също е и мощна система за доставка,  осигуряваща отлична  хранителна асимилация, която можете да почувствате.

ISOFLEX комбинира четири собствени системи за доставка. Съставките във всяка една система работят в синхрон, за да осигурят висококачествен и много вкусен протеин на прах, който е проектиран специално, за да  Ви помогне да постигнете целите си.

ISOFLEX протеин на прах е с отличен хранителен профил:
• 27 грама активен суроватъчен протеин изолат
• Висока концентрация на BCAA’s и глутамин
• Бързо усвояване благодарение на 4-те модерни системи за доставка
• микрофилтрация, осъществена чрез нискотемпературен процес
• 6 вкусни вкуса
• 0 грама мазнини
• Само 1 грам въглехидрати
• Само 1 грам захар
• Над 98% без лактоза
• 7 критични кофактори
• Изцяло без аспартам
Изключителен суроватъчен протеин изолат, който се смесва лесно и е невероятно  вкусен!

По отношение на различните вкусове, това, което наистина прави ISOFLEX уникален и го откроява от останалите протеини са истинските парченца шоколад ( във вкус шоколад) и истински парчета ягоди (във вкус ягода).

Какво друго отличава IsoFLEX суроватъчен протеин изолат?

Какво е суроватката и защо е толкова ценен основен фундамент на всяка сериозна хранителна програма? Суроватъчният протеин е един от двата протеина, които се съдържат в прясното мляко. Казеинът е около 80% от млечния протеин, а суроватъчният останалите 20%.За да се направи суроватъчен протеин на прах, той трябва първо да бъде извлечен от млякото. Начинът на добиване и на отделяне на суроватката от млякото е това, което наистина определя качеството на суроватъчния протеин. Това е точно този процес, който разграничава протеинът ISOFLEX на прах от останалите протеини на пазара.

Какво е IsoFLEX?
ISOFLEX се извлича чрез микрофилтрация CTP ™ (Нискотемпературен процес). Това е микрофилтрация при кръстосан поток (CFM) - Този така наречен метод на филтрация на обърнатия поток улеснява произвеждането на изолати. Изолатът съдържа 90 % протеин в най-чистата му форма и по този начин съдържанието му е забележително по-високо от това в обикновените концентрати.

CFM е един от най-добрите методи за извличане на протеин на пазара днес. Целият процес се извършва при ниска температура - 4 градуса по Целзий, или 39 градуса по Фаренхайт и оставя почти 100% от протеинът и пептидите непокътнати.

Този суроватъчен протеин изолат е произведен при ниска температура чрез процеса на микрофилтрация и изсушен при непряка топлина.

Чрез използването на този сложен процес, ALLMAX Nutrition произвежда ISOFLEX, по-добрият ултра чист протеин, който поддържа оптимално съотношение на макронутриенти, снабдява Ви с общо 27 грама протеин, 1 грам въглехидрати и 0 грама мазнини.
IsoFLEX съдържа 90% чист суроватъчен протеин. Е, не смятате ли,че това е изумително?

Другите технологии за обработка на суроватъчния протеин използват по-високи температури, които причиняват необратимо разграждане на протеиновите фракции, което може драстично да намали биологичната активност на протеина. Денатурираният протеин вече не показва никаква биологична активност

Как се произвежда суроватъчния протеин изолат?
За да произвеждат суроватъчен протеин изолат се преминава през следните стъпки:
1. Прясното мляко е тествано от експерти за гарантиране на неговото качество.
2. Суроватъчният протеин се произвежда от млечната суроватката, която се получава в процеса на производство на сирене..
3. Воднистата течност  (цвик) се филтрира чрез процес на микрофилтрация за премахване на лактозата и всички останали примеси.
4. Концентрираната течност преминава през процес на CFM, който елиминира необходимостта от използването на разяждащи химикали, за разлика от другите подобни процеси.
5. Водата се отстранява и се изсушава суроватката.
6. Резултатът е ултра чист суроватъчен протеин изолат, пакетиран от компанията ALLMAX специално за Вас - нашите клиенти.

Всички тези стъпки се извършват в cGMP лицензирано производствено съоръжение, за да се гарантира качеството и целостта на процеса. Всяка съставка и всяка произведена партида е тествана в независима лаборатория, гарантираща чистота и високото качество всеки път.
Всеки един от многото протеини на компанията ALLMAX, е тестван за тежки метали. Те никога не биха били пуснати на пазара, ако не са преминали тези тестове.

Използват се 4 усъвършенствани системи за доставка на IsoFLEX

1. WPI Fortified™: (CTP ™ (нискотемпературен процес), WPI (97% суроватъчен протеин изолат). Този висококачествен комплекс от суроватъчен протеин изолат може да Ви помогне да постигнете така желаното оформяне на тялото.

2. NOS Комплекс (Ultra-Flow Delivery™): съдържа аргинин, таурин и фолиева киселина. Проектиран да  увеличи притока на кръв и увеличи азота и доставката на суроватъчен пептид. Той също може да повиши нивата на азотен оксид, като по този начин ускорява възстановяването и доставката на протеин до мускулните тъкани.

3. Glutamine Complex (GLUTASURE ™ технология): естествено срещащи се глутаминови пептиди – от 100% ферментирал източник. Проектиран за подобряване на събираемостта и да предостави имунна подкрепа.

4. IS Complex (Rapid Absorption™):  Alpha Lipoic Acid (ALA), г-Pinitol и 4-Hydroxylsoleucine. Проектиран, за да увеличи усвояването на протеина и регулира инсулина.

С 90% чист протеин на лъжица, невероятен вкус и перфектно съчетание на протеин, тази хранителна добавка е просто несравнима.
Много други протеинови концентрати и смеси съдържат само 35-80% протеин, а също включват лактоза и мазнини.

ISOFLEX протеин на прах съдържа оптимални нива на ВСАА (23%) и незаменими аминокиселини (46%). ISOFLEX съдържа 19 аминокиселини, включително 8 незаменими аминокиселини и 3 аминокиселини с разклонена верига:

а) Левцин - помага при регулирането на нивата на кръвната захар и подпомага растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва левцин поради способността му да ускорява синтеза на протеин и подпомагането му за ефективното възстановяване след интензивни тренировки.

б) Isoleucine - помага за по-доброто съсирване на кръвта. ISOFLEX включва изолевцин поради способността му да подобрява възстановяването на мускулите след тренировка.

в) Валин -  необходим за мускулния метаболизъм, ремонта и растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва валин поради способността му да  ускорява възстановяването след интензивни тренировки.

Нима сте срещали някой друг протеин, който е в състояние да Ви предложи всичко това. Купувайки си ISOFLEX, Вие си гарантирате използването на първокласен, изклъчително качествен суроватъчен протеин изолат с невероятен вкус. Какво повече бихте могли да искате?

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА: Разбъркайте 1 лъжичка (30 грама) ОТ ISOFLEX протеин на прах с 1 / 2 чаша, или 120 мл вода, сок или мляко (най-добре изберете вода или обезмаслено мляко), в зависимост от предпочитанията Ви, по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък.
Повечето спортисти искащи по-голяма доза протеин удвояват всяка порция с 1 чаша, или 240 мл вода се разбъркват с 2 лъжички от ISOFLEX, 60 грама протеин. Всички културисти са наясно, че високите нива на консумация на протеин са от решаващо значение за техния успех. Така, че не се колебайте, а опитайте ISOFLEX!

Разфасовка: 2270 гр

Дозировка
Доза 30 g
Съставки
Витамин С 2 %
Въглехидрати 0,5 g
Желязо 1 %
Захари 0,5 g
Калий 140 mg
Калории 111
Калций 13 %
Л-аланин 1377 mg
Л-аргинин 567 mg
Л-аспартанова киселина 2835 mg
Л-валин 1512 mg
Л-глицин 432 mg
Л-глутаминова киселина 4617 mg
Л-изолевцин 1674 mg
Л-левцин 2889 mg
Л-лизин 2997 mg
Л-метионин 594 mg
Л-пролин 1485 mg
Л-серин 1188 mg
Л-треонин 1755 mg
Л-триптофан 459 mg
Л-фенилаланин 756 mg
Л-хистидин 432 mg
Л-цистеин 648 mg
Мазнини 0,1 g
Наситени мазнини 0,1 g
Натрий 53 mg
Протеини 27 g
Тирозин 756 mg
Фибри 0,3 g
Хидроксипролин 27 mg
Холестерол 1,5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Isoflex 2270 гр

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: ALL81
  • Наличност: Скоро в наличност
235.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка