AllMax CytoGreens 535 гр.AllMax CytoGreens1
AllMax CytoGreens 535 гр.
115.00 лв
product header
AllMax CytoGreens 535 гр.AllMax CytoGreens

Allmax Cytogreens 

 Cytogreens е една суперхрана за спортуващите личности. Тя е обогатена с много повече витамин B12, отколкото една пържола, която бихте си поръчали в ресторант. Освен това Cytogreens е 21 пъти по детоксикираща хлорофилна формула, в сравнение с една порция тъмно листни зеленчуци. Този продукт е 100% бионаличен и съдържа в себе си висококачествен протеин на растителна основа.

Витамин А е един от най-полезните витамини. Cytogreens е способен да Ви го осигури на 100% за ефективен дневен прием. В този артикул няма използван лецитин. Cytogreens е изключително мощен за изчистване на Вашия организъм от вредни токсини. Това се дължи на богатото съдържание на хлорофил и екстрактите от бял трън.

Cytogreens е достатъчно силен продукт, за да Ви помогне да се възстановите много по-бързо след интензивна тренировка и същевременно да подобрите Вашето храносмилане по един неповторим начин. За целта във формулата му са включени редица полезни ензими. Този продукт е изключително полезен и за Вашата имунна система, което означава, че по този начин здравето Ви може да бъде защитено по естествен път. Освен това този артикул има способност да подпомогне конкретно детоксикацията на черния Ви дроб.

Ако сте на диета, за да постигнете по-добри тренировъчни резултати, то Cytogreens може да Ви бъде от огромна помощ. Този продукт спомага за балансиране на pH в тялото Ви. Освен това чрез употребата на Cytogreens организма Ви може да стане много по-алкален и така да се избегне появата на различни киселини. Не е за подминаване способността на формулата му да Ви осигури едно уникално антиоксидантно действие. По време на тренировка Вие поемате огромно количество кислород, което води до поява на свободни радикали. Cytogreens следва да се намеси и да предотврати тяхното вредно действие.

Имунната Ви система може да бъде подкрепена от наличието на алое вера в този неповторим спортен продукт. Освен това, чрез тази съставка Cytogreens е способен да тонизира цялото Ви тяло. И най-важното – получавате протеин от растителни източници, което означава, че този продукт е много подходящ и за вегетарианци и в никакъв случай не е по-малко ефективен. Cytogreens може да Ви помогне да изградите голяма и силна мускулна маса.

Състав:

cyto-greens-supplement-facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax CytoGreens 535 гр.

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax CytoGreens
  • Наличност: В наличност
115.00 лв
Бърза поръчка