AllMax Cremagnavol 240 таблеткиAllMax Cremagnavol1
AllMax Cremagnavol 240 таблетки
65.00 лв 70.00 лв
product header
-7% AllMax Cremagnavol 240 таблеткиAllMax Cremagnavol

cremagnavol 1


Мощен, моментален положителен ефект за първи път и всеки път. Ето това Ви осигурява тази невероятна хранителна добавка.
Можете ли да си осигурите 30 дни, изпълнени със сила, мощ и по-голям размер при тренировка? CreMAGnaVol 3MPD ™ има силата да Ви достави главозамайващи резултати.
Никога в историята на добавките 3MPD ™ фармацевтичната технология не е била съчетавана с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower ®). 3MPD ™ има силата да промени всичко, което си мислите, че е знаете за хранителните добавки.
CreMAGnaVol Ви предоставя пълен 30 дневен цикъл на екстремен трислоен креатин хелат  състоящ се от мощна формула, защитена с множество патенти, проектирана да достави поразителна допълнителна мощ, сила и размер и то бързо!

CreMAGnaVol Ви осигурява 5 грама от най-висок клас мултипатентован креатин-хелат.
Резултатът от приемът на тази хранителна добавка е впечатляващ – Вие сте по-мускулест и добавяте все повече сила и мощ при всяка тренировка.

AllMax Nutrition е пионер в развитието и освобождаването на тази уникална и високо ефективна система за доставка на сила и мощ. Всяка фаза на 3MPD ™ CapTAB е създадена в съвсем отделен процес. Всеки компонент е проектиран със специфични, с индивидуално освобождаване характеристики. След като всяка фаза е самостоятелно завършена, всички те се обединяват заедно, за да се постигне фармацевтично вдъхновена система за доставка на енергия.
Резултатът е постигане на поразителна сила, мощ и размер.
CreMAGnaVol драстично увеличава размера, силата и мощта. Компанията AllMax Nutrition прибавя пълноправна 3MPD ™ CapTABS система във всяка кутия CreMAGnaVol.  Това ще Ви помогне само за 30 дни да изпитате драстични подобрения по отношение на мускулната сила, размера и зашеметяващ ръст в обема на мускулите.
Какво ще получите, приемайки тази хранителна добавка:
• 185% увеличение на мускулната сила
• 1600 мг BETASYNTH Бета-Аланин (на ден)

Креатинът MagnaPower ® (Магнезий креатин хелат) - Според изследователи от Западният Вашингтонски университет, допълнението с магнезиев креатин хелат подобрява не само анаеробната продукция, също както и другите форми на креатин, но и аеробното изразходване. Преведено, това означава, че издръжливостта на всеки атлет или културист може значително да се подобри, а също и ефективността си , а така по-бързо да постигне желания ефект от тренировката чрез използване на магнезиев креатин хелат.

Формирането на хелатор на креатина с магнезий, използвайки патентована технология, може да предпази креатина от унищожаване в храносмилателния тракт и да достави по-големи количества от физиологично активната му форма до мускулните клетки.
Като лесно усвоим източник на креатин и магнезий, CreMAGnaVol помага да се подобри усвояването му.
Нито глюкозата, нито декстрозата са необходими, за да се повлияе на абсорбацията на креатина с CreMAGnaVol, тъй като инсулиновата импулсния не участва в неговото усвояване. Без въвеждането на глюкоза, за да се предизвика скок на инсулина, тялото може да остане в глюкагонов зависимим режим по време на интензивните тренировки. Вие добивате повече енергия, като същевременно увеличавате общата мускулна маса на тялото. Резултатът - мощен Креатинов хелат в рамките на мощна система за доставка на 3MPD ™, която Ви дава абсолютно несравними резултати, които никога не сте имали преди.

AllMax Nutrition изследователите не спират дотук. Те винаги са настоявали да създават най-ефективните и мощни добавки за подобряване на производителността. Именно затова AllMax Nutrition изследват най-мощната комбинация за подобряване на ко-факторите, предназначени за подобряване на нивото на бионаличността на всяка една от основните съставки CreMAGnaVol.

Някои казват, че бета-аланинът е съперник на креатина. В действителност обаче, те работят заедно в синхрон, за да постигнат още по-големи резултати. Бета-Аланинът засяга не само силата на Вашите мускулни контракции, но той също така намалява скоростта, с която мускулите реагират по време на интензивните тренировки. Резултатът - невероятна продължителност и изпълнение! Стимулирате Вашите мускули по-дълбоко, отколкото някога сте предполагали.
Бетаинът е включен за по-нататъшно повишаване на силата и изходната мощност не в малка доза – а в 400 мг на ден! Той доказано подобрява производителността на упражненията. Участниците всъщност подобряват  мускулната си издръжливост и производителността си. Тези статистически значими резултати са постигнати само за 2 седмици!
OctaCosanol (C28H58OH)  е  много мощен ускорител на тъканната оксигенация.
Намаляването на  умората и подобрената производителност са от решаващо значение във фитнеса.
Никоя друга добавка на пазара не е създадена и специално предназначена, за да подобри способността Ви при използването на кислорода и да подобри ефективността Ви във фитнеса.
Този резултат се постига единствено чрез смесването на най-добрите по рода си, подкрепени от редица изследвания съставки, които увеличават ефективността Ви многократно повече и по-бързо. Увеличете силата и постигнете мускулен растеж надминаващ всиките Ви мечти.
Предупреждение: само за възрастни. Използвайте само според указанията. Да не се предприеме, ако имате някакви предварително съществуващи заболявания. Не се препоръчва за лица под 18-годишна възраст, освен ако не са предписани от здравните специалисти. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Преустановете употребата, ако имате някакви нежелани реакции. Да се ​​съхранява на недостъпни за деца и домашни любимци.

 

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка се приемат 4 таблетки няколко пъти  дневно с вода, със или без храна.
Тренировъчни дни:  (вечерна сесии): При събуждане предприеме първата доза, а втората доза след интензивните тренировки. (Сутрешни тренировки): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно. (Обедна сесия): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза преди да заспите.
Нетренировъчни дни: Вземете първата доза преди събуждане, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно.

Състав:

cremagnovol-sfp

5 AllMax Cremagnavol 240 таблетки
Комбинацията от HemaNOvol с CreMAGnaVol е много добре. Така се комбинира азотен бустер с креатинова матрица. Ефекта ще е сила, издръжливост, много напомпване и увеличаване на мускулните обеми наред с чистата мускулна маса.
5 AllMax Cremagnavol 240 таблетки
ЗДРАВЕИТЕ ако комбинирам HemaNOvol със CreMAGnaVol ще има ли големи резултати и може ли да се комбинират защото съм решил да ги купя и двата продукта и да ги комбинирам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Cremagnavol 240 таблетки

  • Код на продукта: AllMax Cremagnavol
  • Наличност: Изчерпан
70.00 лв
65.00 лв