AllMax Cla80 Femme 60 дражетаAllMax Cla80 Femme1
AllMax Cla80 Femme 60 дражета
26.00 лв
product header
AllMax Cla80 Femme 60 дражетаAllMax Cla80 Femme

clafemme 1

  • Естествено получен продукт от шафраново масло
  • Подкрепен от над 300 различни изследвания
  • Подпомага загубата на тегло
  • Подтиска мастната абсорбция
  • Подобрява телесния състав
  • Намалява глада


Установено е, че CLA се използва за намаляване на телесните мазнини и увеличава мускулната тъкан. Няколко проучвания, изследващи ефектите на CLA за управление на теглото и телосложението потвърждават това. Изследванията са установили, че добавки с CLA за контрол с теглото насърчават загубата на мазнини.

Установено е, че CLA потиска растежа на мастните клетки, като подобрява и формата на тялото. Тази добавка е естествено получена от шафраново масло. Можете да се възползвате напълно от нея и да се чувствате уверени, знаейки че ALLMAX е марка, която има най-високите стандарти при производството на хранителни добавки, създадени специално за Вас.

CLA80 Femme е безопасен, естествен и ефективен начин да поддържате здравословно телесно тегло.

CLA80 Femme ™ съдържа висококачествена 80% чиста линолова киселина. Естествено, получена от шафраново масло, CLA80 Femme осигурява 80% от ключовите изомери, научно доказани, че подобряват телосложението, намаляват телесните мазнини и подобряват формата на тялото. Проучванията показват, че CLA също предлага многобройни ползи за здравето, включително има и противовъзпалителни свойства.

CLA е 100%  добита от шафраново масло. Много други добавки могат да използват слънчогледово масло, тъй като това е значително по-евтин начин да се извлече CLA. Въпреки това, слънчогледово масло не произвежда много активна CLA. Шафраново масло съдържа 80% CLA, докато слънчогледово олио осигурява само 40% активна CLA. Съдържайки 100% шафраново масло, тази хранителна добавка Ви осигурява 80% от ключовите изомери на CLA.

CLA80 Femme е идеалното допълнение към женският начин на живот. Опитайте с IsoFemme протеиновите шейкове за жени. За окончателна и по-трайна загуба на тегло, комбинирайте CLA80 Femme с RAPIDCUTS Femme. Така не само ще промените коренно тялото си, но и ще преобразите живота си!
CLA е доказано, че може да бъде изключително ефективна за загуба на тегло, но е важно да се отбележи, че този продукт не е термогенен.

CLA80 Femme работи изключително добре, когато се комбинира с горелки за мазнини, като RAPIDUTS Femme. Взети заедно, двете могат да предизвикат трайно изгаряне на мазнини, като отговор от увеличаването на скоростта на метаболизма и увеличаването на степента на загуба на мазнини.

Някои от най-често срещаните въпроси, за този продукт са:

1. Какво е CLA?

CLA (конюгирана линолова киселина) са естествено срещащи се мастни киселини, открити в месо, сирене и млечни продукти. Приемът на CLA доказано чрез проучвания, помога за намаляване на телесните мазнини, чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL). Този ензим пренася мазнините от кръвта в  мастните клетки. В резултат на намалената активност на ензимът, транспортирането на мазнините в мастните клетки е блокирано. В същото време, CLA стимулира разграждането на телесни мазнини (липолиза). CLA80 Femme ™ е получен от шафраново масло.

2. Кой трябва да използва CLA80 Femme?

CLA80 Femme е предназначен преди всичко за жени, които искат да задубят тегло и да моделират тялото си.

3. Какви са страничните ефекти, свързани с CLA80 Femme?

Докато приемате препоръчваната доза от CLA80 Femme, не трябва да изпитате никакви странични ефекти. Предварителни изследвания са показали, че CLA е безопасно да се приема и е без странични ефекти, ако се консумира в съответствие с етикета

5. Дали CLA80 Femme съдържа някакви стимуланти като ефедрин?

Не, не съдържа. CLA80 Femme е извлечени от естествени мастни киселини и не включва стимуланти. Въпреки това, дори и без стимуланти, CLA80 Femme е полезен и ефективен, когато искате да загубите тегло и да намалите телесните си мазнини.

6. Мога ли да вземам CLA80 Femme, ако съм бременна или кърмя?

CLA не трябва да се използва по време на бременност или кърмене. CLA  доказано намалява съдържанието на мазнини в майчиното мляко и в резултат на това намалява приемът на млечни мазнини от кърмачетата. Това довежда до цялостно намаляване на калориите, което може да бъде нездравословно за Вашето новородено.

7. Колко време ще отнеме, за да видя резултатите с CLA80 Femme?

Трябва да започнете да виждате резултатите в рамките на 8 до 12 седмици, докато следвате правилно етикетираните насоки.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите, като лекарствени средства

Вземете сега и изгорете досадните мазнини по тялото Ви!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Употреба: Като средство за отслабване, приемайте по 1 капсула на CLA80 Femme три пъти дневно непосредствено преди хранене.

Опаковка: 60 дражета

Състав:

cla-sfp

5 AllMax Cla80 Femme 60 дражета
Доволна съм, посмъкнах ненужните мазнини и се постегнах малко. Точно това исках!
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Cla80 Femme 60 дражета

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Cla80 Femme
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка