AllMax Beta Alanine 400 грAllMax Beta Alanine 400 гр1
AllMax Beta Alanine 400 гр
60.00 лв 70.00 лв
product header
-14% AllMax Beta Alanine 400 грAllMax Beta Alanine 400 гр

beta alanine allmax 1

• увеличава силата
• Повишава мускулната издръжливост
• Постига се по-голяма интензивност при упражненията

Искате ли да тренирате по-усилено, по-дълго,  да вдигате по-големи тежести и да изпълнявате по-трудни упражнения?

С бета-аланин най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепена от научни изследвания, бета-аланинът е една съществено важна добавка. Той служи като анаболно гориво, бета-аланинът дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка..
Бета-аланинът може да подобри мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.
Забавете мускулната умора с бета-аланин!
Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.

 

Чрез насърчаване на високо интрамускулен Карнозин, бета-аланинът действа като прекурсор за производството на азотен оксид (NO) и работи за намаляване на окисляването в мускулите, създадено от интензивните упражнения и тежките тренировки. По-просто казано това означава, че бета-аланин помага да се буферират рН нивата в мускулите, предотвратява киселинността, което се натрупва по време на тренировка. Понижаването на рН баланса или повишаването на мускулната киселинност води претоварване на мускулите.  Бета-аланинът предотвратява всичко това.

В четири седмично проучване, лицата, които консумират между 4 до 6,4 грама бета-аланин значително подобряват ефективността на упражненията си и изходната мощност в сравнение с групата приемали плацебо.
Освен това 10-седмично проучване за ефектите на бета-аланин,  проведено на футболисти  показва, че групата от играчи, приемали бета-аланин креатин са натрупали повече мускули и загубили повече мазнини, отколкото групата, приемала само креатин.

 

Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан.

Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия. Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина, който е съединение с голям буферен капацитет в мускулите.

Бета-аланинът притежава и по-неизвестни функции в организма. Това е аминокиселина с антиоксидантно действие и способност за редуциране продукцията на бета-амилоид - протеин, пряко свързан и отговорен за болестта Алцхаймер, който се натрупва в плътни амилоидни плаки в мембраната на невроните. Спомага също за предпазване на черния дроб от токсичните ефекти на различни лекарствени агенти.
Компанията ALLMAX Nutrition е успяла да придобие най-чистия фармацевтичен клас бета-аланин, наречен бета-синт ™. 11 етапа на процеса се използват за производството на тови бяло кристално вещество.
Опитайте Бета-аланинът на компанията ALLMAX, за да усетите разликата!

Компанията ALLMAX Nutrition  Ви гарантира ултрависоко качество: ALLMAX Бета-синт ™ бета-аланинът е произведен и сертифициран с ISO9000, производствената технология е правителствено инспектирана. Всичко това е направено за Вас – потребителите, за да Ви гарантира едно превъзходно качеството на продукта. Всяка произведена партида е тествана и проверена в независимо лаборатория, тествана е за чистота и сила, само по този начин Вие може да сте сигурни, че получавате еднакво високо качество всеки път.

 

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Употреба: Изследванията показват, че ефектите от бета-аланин са най-силни, когато е приемът е разпределен на четири дневни дози. Разтварят се 1,6 гр (½ чаена лъжичка) бета-аланин в сок или вода при всяка доза. Въпреки това, може да приемате и пълната доза 6,4 гр (2 чаени лъжички) непосредствено преди тренировка за постигане на оптимални резултати.


Разфасовка: 400 гр
 

5 AllMax Beta Alanine 400 гр
Наистина има едни иглички, като усещане и съм бъкан от енергия, страшен продукт.
5 AllMax Beta Alanine 400 гр
и тези иглички...яко ме дървят;)
5 AllMax Beta Alanine 400 гр
Ще помогне да запазиш силата и издръжливостта, докато чистиш мазнините.
5 AllMax Beta Alanine 400 гр
Лятото идва ще се чистят мазнини та по тоя повод да питам нещо. В комбинация с фет бърнар понеже ще правя доста тежки тренировки ще върши ли работа и ше помогне ли за по-бързото сваляне ? :cheerful:
Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Beta Alanine 400 гр

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Beta Alanine 400 гр
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
60.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359