AllMax BCAA 2:1:1 400 грAllMax BCAA 2:1:1 400 гр1
AllMax BCAA 2:1:1 400 гр
69.90 лв 80.00 лв
product header
-13% AllMax BCAA 2:1:1 400 грAllMax BCAA 2:1:1 400 гр

allmax BCAA 2-1-1  400gr

 BCAA 2-1-1 е революционен продукт на пазара за спортни добавки. Неговата цел е да Ви помогне да увеличите изключително ефикасно мускулната Ви маса. Освен това чрез този артикул Вие можете да предотвратите загубата на мускули и да намалите умората им. Всичко това се постига, благодарение на микронизираното съдържание от важните аминокиселини левци, изолевцин и валин. Те са в идеално съотношение 2-1-1.

BCAA 2-1-1 е толкова мощен, именно заради активните си съставки. Тези аминокиселини са верижно-разклонени и формират BCAA групата. Именно те са едни от най-необходимите за тялото на всеки сериозен спортист и атлет. Не могат да бъдат синтезирани от организма Ви и затова следва да се набавят от външни източници. В съвкупност те предпазват мускулните Ви влакна от разграждане и същевременно им позволяват да се възстановят по-бързо и ефективно след тежка тренировъчна дейност.

 

product-bcaa allmax


BCAA в BCAA 2-1-1 са известни с това, че се приемат директно от мускулите Ви и не преминават през черния Ви дроб. Освен това тези аминокиселини могат да предизвикат нарастване на мускулния Ви растеж, защото според проведените изследвания те се състоят в над 14% от мускулната Ви тъкан. BCAA 2-1-1 следва да подпомогне увеличението на мускулната Ви маса по един уникален начин, за да видите видими резултати от употребата на продукта.

Всяка една от тези аминокиселини има свое специфично въздействие. Както стана ясно в съвкупност те са сред най-ефективните анти-катаболици, които науката познава. Всяка от тях би могла сама за себе си да Ви предостави такова въздействие, но определено най-голямо е то, когато те действат заедно. Левцинът в BCAA 2-1-1 е мощна аминокиселина, която стимулира мускулната и скелетната Ви тъкани и така увеличава издръжливостта им.

Изолевцинът в този мощен продукт е характерен с подсигуряването на енергия и допълнителна подкрепа за цялостната Ви издръжливост. Последното е възможно, само когато тази аминокиселина е комбинирана с ефективна диета и подходяща тренировъчна дейност. BCAA 2-1-1 разчита на валина във неповторимата си формула, за да Ви предостави възможност да увеличите мускулния Ви метаболизъм и същевременно да постигнете баланс на хранене.

Състав:

bcaa-sfp

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax BCAA 2:1:1 400 гр

  • Код на продукта: AllMax BCAA 2:1:1 400 гр
  • Наличност: Скоро в наличност
80.00 лв
69.90 лв