AllMax Agmatine Sulfate 34 грAllMax Agmatine Sulfate 34 гр1
AllMax Agmatine Sulfate 34 гр
30.00 лв
product header
AllMax Agmatine Sulfate 34 грAllMax Agmatine Sulfate 34 гр

Всеки ден, на пазара на спортните хранителни добавки се появява нещо ново, което тепърва ще се пробва и ще доказва своите ползи. Много често, поради липса на достатъчно информация, много добри продукти остават недооценени. Малко от Вас са чували за Agmatine, защото е нещо ново, но притежава невероятни мускулонапомпващи свойства. Представяме Ви продукта Agmatine Sulfate на AllMax Nutrition, който ще Ви осигури въпросния Agmatine. За Agmatine се говори,че е следващото поколение аргинин, че притежава неговите свойства, но всъщност надминава аргинина в много отношения. Agmatine представлява декарбоксилиран метаболитен продукт на аргинина. Тоест, това е аргинин, но с отстранена карбоксилна киселина.

Какво да очаквате от приема на Agmatine Sulfate?

  • Драстично повишаване нивата на азотния оксид, за продължителен период
  • Значително повишаване на мускулното напомпване
  • Увеличаване на производителността
  • Повишаване секрецията на хормона на растежа
  • Антиоксидантна защита


Най – важното за Agmatine е, че директно подпомага метаболизма на азотния оксид, като потиска неговия разпад. Това съдейства за постигането на  по - продължително напомпване. Agmatine всъщност представлява естествено вещество, страничен продукт на аминокиселината аргинин. Agmatine има способността да увеличава секрецията на хипофизните  хормони, включително лутеинизиращия хормон (LH) и хормон на растежа (GH). Това е от полза на всички, които се занимават с бодибилдинг или спортуват активно, тъй като това са хормоните, благодарение на които се произвежда най-анаболния  хормон - тестостерона. Следователно, Agmatine не само осигурява мускулно напомпване, но и максимално анаболна среда, за ненадминат мускулен растеж. С приема на Agmatine Sulfate ще постигнете тези резултати доста по – бързо, отколкото с приема на аргинин.

Agmatine също така се отличава с естествени обезболяващи свойства и е особено полезен при травми, което го прави отлично средство за възстановяване след тренировка. Веществото стимулира отделянето на епинефрин,  норепинефрин и допамин, и действа като своеобразен антидепресант, намаляващ  хроничния стрес . Agmatine се определя като невротрансмитер, който подобрява умствената  дейност Освен всичко това, е и антиоксидант. Agmatine Sulfate е хранителна добавка с висока ефективност, която значително надминава свойствата на обикновения аргинин. Приемайки Agmatine Sulfate, Вие ще постигнете подобряване на производителността, повече и по – продължително напомпване и пълноценно възстановяване!

Agmatine Sulfate е изключително чист и стабилен продукт (над 99%), под формата на прах. Разбира се, на пазара можете да намерите и други подобни продукти, но Agmatine Sulfate се различава от тях. Той е произведен по естествен органичен път, с изключително висококачествени съставки. Ето защо, Agmatine Sulfate не съдържа вторични продукти, които обикновено могат да се открият  в другите подобни продукти, получени по синтетичен път.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза преди тренировка. В нетренировъчни дни – след ставане.

Разфасовка: 34 грама - 45 дози

Състав:

allmax-agmatine-sulfate-sydyrjanie

Напишете отзив
    Лош           Добър

AllMax Agmatine Sulfate 34 гр

  • Производител: AllMax Nutrition
  • Код на продукта: AllMax Agmatine Sulfate 34 гр
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359