АХ Stacked BCAA 256 грАХ Stacked BCAA 256 гр1
АХ Stacked BCAA 256 гр
78.00 лв
product header
АХ Stacked BCAA 256 грАХ Stacked BCAA 256 гр

ВСАА или аминокиселините с разклонена верига, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на вашите мускули. Това е така, защото ВСАА са единствените аминокиселини, които не се преработват в черния дроб, а се транспортират от кръвта директно в мускулните клетки. Трябва да се отбележи обаче, че въпреки невероятните ползи от аминокиселините с разклонена верига, повечето продукти на пазара имат странен вкус и се смесват трудно. Представяме Ви Stacked BCAA на AX – хранителна добавка с чудесен вкус, която се смесва лесно и ще Ви осигури ценните BCAA аминокиселини.

Приемайки този продукт, Вие ще се радвате на по-здрави и силни мускули, допълнителна енергия, повишен физически капацитет и ускорено възстановяване. Stacked BCAA значително подпомага мускулния растеж  и спортните постижения. Продукта доставя  5 гр разтворими BCAAs в оптималното съотношение 2:1:1, като формулата се смесва незабавно и се разтваря напълно. Stacked BCAA се отличава с висока концентрация на аминокиселините с разклонена верига ВСАА, което Ви гарантира повече мускулен обем и максимална антикатаболна защита. Освен това, продукта има невероятен вкус, който ще Ви накара с нетърпение да очаквате всеки следващ прием.

Характеристики и действие на Stacked BCAA:

 • Осигурява 5 гр ВСАА на доза
 • Максимално лесна разтворимост
 • Невероятен, отличаващ се вкус
 • Без излишни пълнители
 • Стимулира мускулния растеж
 • Повишава енергийните нива
 • Повишава издържливостта и силата
 • Подпомага възстановяването
 • Антикатаболно действие


Stacked BCAA е хранителна добавка, която Ви осигурява ВСАА в перфектното съотношение. Продукта е създаден в подкрепа на протеиновия синтез, мускулния растеж, възстановяването от физическо натоварване и увеличаване на издържливостта. Благодарение на тази невероятна добавка, Вие ще имате повече сила, точно когато Ви е необходима! Stacked BCAA е перфектното средство за предотвратяване на катаболните мускулни разкъсвания, след интензивна тренировка. Повечето бодибилдъри са наясно с ползите от аминокиселините с разклонена верига. ВСАА е комбинация от три аминокиселини, с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин, изолевцин и валин. ВСАА аминокиселините във формулата на Stacked BCAA , защитават мускулите Ви, без да зависят от нивото на инсулина в тялото.

От допълнителния приема на ВСАА, съществуват редица ползи. Тези аминокиселини стимулират изграждането на мускулна маса и едновременно с това загубата на мазнини. Те понижават чувството на умора и ускоряват възстановяването, тъй като предпазват мускулите от от катаболни процеси. Аминокиселините с разклонена верига в Stacked BCAA, имат способността да повишават фокуса и концентрация по време на тренировка. Те също така повишават самия физически капацитет на тялото Ви, за да можете да тренирате по-дълго и интензивно. Формулата на Stacked BCAA осигурява  висококачествени, чисти ВСАА, в перфектното отношение 2:1:1, за повече мускулна сила и мощ, ефективно възстановяване след тренировка и невероятни резултати във фитнес залата.

Начин на употреба: Смесете една равна супена лъжица с 250 мл вода. Разбъркайте и консумирайте по време на тренировка.

Разфасовка: 256 грама

Състав:

mass-fx-suppfacts

Дозировка
Доза 6.4 g
Дози в опаковка 40
Съставки
Л-валин 1,25 g
Л-изолевцин 1,25 g
Л-левцин 2.5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

АХ Stacked BCAA 256 гр

 • Код на продукта: АХ Stacked BCAA 256 гр
 • Наличност: В наличност
78.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359