SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр 100% Pure Platinum Whey  2lb 1
SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр
79.00 лв
product header
SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр 100% Pure Platinum Whey  2lb

Titanium Whey е продуктът, с чиято помощ ще увеличите мускулната Ви маса и в същото време ще горите излишни мазнини. С този артикул ще снабдите организма Ви с анаболно съдържание и ще постигнете по-висока степен на активност по време на тренировка. Това ще Ви позволи да увеличите мускулите Ви до нечовешки размери, което ще Ви направи тотално мощни.

Titanium Whey ще подпомогне качествено и много ефикасно Вашата диета. Този продукт е снабден с невероятна формула, която съдържа суроватъчен протеин концентрат, неденатуриран суроватъчен протеин изолат и други съставки. Вкусовите качества на Titanium Whey са изключително добри и се дължат на използваната сукралоза.

 


Този продукт ще Ви снабди с огромно количество аминокиселини. Сред тях ще намерите BCAA групата, а отделно ще получите и ударна доза аргинин, глутамин и други. С този продукт ще постигнете невероятни ефекти. Насочен е към увеличаване на Вашата мощ и към осигуряване на стабилна подкрепа за Вашите мускулни влакна по време на голямо натоварване.

Platinum Whey ще Ви помогне да:

 

 

  • Увеличите анти-катаболната защита за Вашите мускули
  • Се снабдите с повече сила
  • Увеличите мускулния Ви растеж
  • Се възстановите светкавично бързо след тренировка
  • Подкрепите протеиновата синтеза в тялото Ви, както и задържането на азотен оксид


Анаболното действие на Titanium Whey трае до 4 часа. С помощта на този продукт ще повишите Вашия метаболизъм и така ще горите мазнини докато тренирате. Platinum Whey също така ще увеличи енергийното Ви снабдяване и ще подпомогне хранителния Ви баланс. Този продукт е важен за по-добрата Ви издръжливост, както и за абсолютното увеличаване на мускулната Ви маса.

Начин на употреба: Смесете една или две мерителни лъжици от продукта с около 177 – 237мл. вода или любима напитка. Пийте до четири пъти на ден.

Състав:

platinumwhey-supp

 

5 SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр
Много добър вкус с много добра усвояемост
5 SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр
Сега взех тази малката опаковка, за да го опитам и много ми допаднаха вкуса, разтворимостта и действието му. Дава ми доста енергия и добре се възстановявам след тренировка. Като свърши, ще си поръчам голямата опаковка :)
5 SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр
Да, получавате подарък шейкър.
5 SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр
С тази разфасовка от 910 грама,получавам ли безплатно шейкър при поръчка?
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN 100% Pure Titanium Whey 910 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: 100% Pure Platinum Whey 2lb
  • Наличност: В наличност
79.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка