Топ суплементи на топ цени

Жен-шен

Гласове: 22 Рейтинг: 4.0
0 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

Информация за продукта

ПРЕПОРЪЧВАМЕ HAYA SIBERIAN GINSENG
КЛИКНИ ТУК.

Билката известна като женшен расте в суровите условия на Сибир, както и в много части на азиатския континент. Тя е била използвана в традиционната китайска медицина в продължение на хиляди години. От векове, жен-шен се използва като енергиен тоник от китайците, които продължават да го използват за тази цел, дори и днес. В западния свят, жен-шен се използва за няколко цели,

• за лечение на стрес
• за повишаване на равнището на бдителността
• психична яснота.

Много изследвания са показали, че жен-шен е в състояние да намали нивото на стресa както при мъжете, така и при жените. Много клинични проучвания са показали ефектите на тази билка. Тези, на които са давани добавки като женшен, са били в състояние да издържат на по-високите нива на емоционален и физически стрес от тези, които никога не са приемали билката. В допълнение към традиционната си роля като стрес боец, жен-шенът много успешно намалява умората, увеличава паметта и дори се бори с настинки, грип и други инфекции.

Билката, която ние знаем като женшен съдържа редица съединения, които изглежда са уникални за този вид. Много от тези уникални елементи, изглежда имат силен ефект върху надбъбречнита жлеза, която се намира на върха на бъбреците.

Разфасовка: 50 гел-капсули

Съдържание в 1 гелкапсула

Женшен 250мг

Продуктите на Фитнес Храни


Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: