Топ суплементи на топ цени

NOW Tribulus Terrestris 1000 мг 90 таблетки

Активното вещество Трибулус се извлича от билката Трибулус Терестрис , богата на стероидни фито сапонини, алкалоиди и флавоноиди.

Информация за продукта

Поръчка на NOW Tribulus Terrestris 1000 мг 90 таблетки NOW Tribulus Terrestris 1000 мг 90 таблетки @ 50,00 лв.

Активното вещество Трибулус се извлича от билката Трибулус Терестрис , богата на стероидни фито сапонини, алкалоиди и флавоноиди.

Трибулус се използва за увеличаване на собственото производство на тестостерон.

Екстрактът от Трибулус стимулира производството на лутенизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон в тестисите. Наблюдава се увеличаване на тестостерона до 40%, повишеното му ниво оказва положително влияние върху увеличаването на мускулната маса и сила

Разфасовка: 90 капсули

Начин на употреба:Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.

Продуктът не е лекарствено средство.
Стойност % от дневна доза
Дозировка
Доза 1 таблетка -
Дози в опаковка 90 -
Билки
Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris min. 45% Saponins) 1000  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в NOW Foods, Тест стимулатори, Трибулус (381 от 558 )
трибулус


Трибулус се използва и за повишаване на жизнения тонус и издръжливостта, за повишаване на потентността и възстановяване на ...