Топ суплементи на топ цени

Primaforce Syneburn 180 капсули

44 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

Информация за продукта

Поръчка на Syneburn Primaforce Syneburn 180 капсули @ 44,00 лв.

PRIMAFORCE SYNEBURN съдържа 100% Синефрин HCL. Той се извлича от кората на Горчив портокал(Citrus aurantium fruit,Bitter orange extract), и се използва с най-различни приложения в традиционната китайска медицина.

Синефринът е стимулант, подобен на ефедрина и кофеина. Има идентични ефекти по отношения на енергийния прилив, ускоряване на метаболизма,а оттук и изгарянето на мазнини.

Много популярна добавка в бодибилдинг средите, перфектно се комбинира с почти всичко за изгаряне на мазнини, особено с кофеин и йохимби.

Начин на употреба:Дневната доза варира от 20 до 40мг според индивидуалния толеранс, разделена на 2 приема, като е желателно единият да е преди тренировка.

Разфасовка: 180 капсули

Състав:

syneburn sf Primaforce Syneburn 180 капсули хранителни добавки и протеини

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в Primaforce, Изгаряне на мазнини, Л-Карнитин (435 от 460 )
Primaforce-Pure-ALA


Алфа липоевата киселина e мощен физиологичен антиоксидант. Тя е ко-фактор на пируват-дехидрогеназата, алфа-кетоглутарат-дехидрогеназата и други важни мултиензимни системи. ...