Топ суплементи на топ цени

NutraMix

28 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

NutraMix представлява вкусна напитка с вкус на портокал, в която се съдържат всички нужни витамини за здрави нокти

Информация за продукта

NutraMix – витамини за здрави нокти

Nature’s Bounty намери решението за красиви и здрави нокти целогодишно. Една от причините за меки и чупещи се нокти е липсата на така важните за всеки – витамини и минерали. NutraMix представлява вкусна напитка с вкус на портокал, в която се съдържат всички нужни витамини за здрави нокти.

В опаковката се съдържат 14 пакетчета, които ще Ви стигнат за 14 дни. Ефекта върху здравината на вашите нокти се забелязва още от първите дни на приема.

Ключовите съставки в NutraMix са Витамин С, желатин и Витамин Б.

Разфасовка: 14 пакетчета

Употреба: Разтворете 1 пакетче в 1/2 чаша студена вода, изчакайте 1 минута и го изпийте. Препоръчва се използването за минимум 30 дни за максимален ефект.

Състав:

nutramix sf 150x150 NutraMix хранителни добавки и протеини

витамини за нокти състав

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в Nature's Bounty (54 от 123 )
selen


Селен (Selenium) е много важен минерал за много реакции в човешкият организъм. Изключително силен антиоксидант. Селен е важен ...