Топ суплементи на топ цени

Информация за продукта

Поръчка на Kleissinger Green Coffee Bean Kleissinger Green Coffee Bean @ 38,00 лв.

Човешкото тяло не изгаря повече  от 2000 калории, въпреки че ги приема  всеки ден, без подходяща диета и физически упражнения. Вследствие на това, неизползваните и неизгорени  въглехидрати и калории, се складират под формата на излишни мазнини. Все по – популярен става  екстракта от зърна на зелено кафе, тъй като се оказва, че е доста мощно средство за изгаряне на излишните мазнини. Вече има доста добавки с екстракт от зърна на зелено кафе, но не всички са ефективни и безобидни. Green Coffee Bean на Kleissinger Labs, е продукт  направен от кафе на зърна, но съдържа много малко кофеин, изгаряйки ненужните мазнини без излишно и прекалено стимулиране на нервната система.

Green Coffee Kleissinger Green Coffee Bean хранителни добавки и протеини

Защо да изберете Green Coffee Bean?

  • Засилва максимално метаболизма
  • Ефективно намалява теглото
  • Нормализира нивата на кръвната захар
  • Потиска и контролира апетита
  • Намалява лошия холестерол
  • Осигурява антиоксидантна защита

Ясно е, че хората пият кафе всеки ден, но не отслабват от това. Защо тогава екстракта от зърна на зелено кафе помага за изгарянето на мазнините?  Причината е, че зърната зелено кафе съдържат химическо  съединение, известно като хлорогенна киселина. Това съединение не се намира в обикновеното  кафе, поради което нормалното кафе не води до отслабване. Хлорогенната киселина спомага за оптималното ускоряване на метаболизма във вашето тяло, което не само спомага за отслабването, но и допринася за по – нататъшното управление на теглото.

Също така, хлорогенна киселина е в състояние да намали ефективността на ензим, който превръща мастните депа в черния дроб в глюкоза, което спомага за по-малко натрупване на излишни мазнини. Екстрактът от зърна на зелено кафе е и мощен антиоксидант. Ето защо, приема на продукта  Green Coffee Bean ще защити  клетките и органите от въздействието на вредните свободни радикали. Както можете да видите,  има много причини да изберете този продукт. Green Coffee Bean е най – добрият източник на хлорогенова киселина и е в състояние да Ви осигури всички ползи от това уникално съединение.

green coffee1 Kleissinger Green Coffee Bean хранителни добавки и протеини

Разфасовка: 60 таблетки / достатъчни за 30 дни

Начин на употреба: Приемайте  1 капсула 2 пъти дневно  с вода, по време на хранене.

Състав:

images 1 Kleissinger Green Coffee Bean хранителни добавки и протеини

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (8 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...

1 отговор към “Kleissinger Green Coffee Bean”

  1. Иванка Петрова казва:

    Не вярвах, че ще има толкова голям ефект, докато не се престраших и не взех 2 опаковки. За 2 месеца съм -10 кг и продължавам да отслабвам. Нямам възможност да тренирам, просто ограничих вредните храни като сладко,газирано и пържено, докато приемам екстракта от зелено кафе. Определено работи.

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в Kleissinger Labs, Изгаряне на мазнини, Липотропни Фетбърнери (218 от 400 )
lipo-6-black


Не всеки е надарен с тяло, което може лесно да изхвърля  нежеланите мазнини. Повечето хора  опитват различни продукти за ...