Топ суплементи на топ цени

NB Хиалуронова киселина 20 мг 30 капсули

Гласове: 9 Рейтинг: 4.2
14 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

Информация за продукта

Хиалуроновата киселина е протеин, който се произвежна натурално в човешкото тяло и се концентрира в ставите, сърцето и очите. Хиалуроновата киселина принадлежи към семейството протеини, известни като глюкозаминогликени и е главен ключов компонент като хиалуронан, натриев хиалуринат или ХА.

ПРОДУКТА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ! FitnesHrani.com препоръчва Haya Labs Hyaluronic Acid

Хиалуроновата киселина е многостранна и се намира във всяка тъкан. Първоначално се използва от тялото за хрущял. В тази роля ХА се използва да помага на възглавничките и смазочните стави.

ХА Хиалуроновата киселина също укрепва функциите на имунната система и действа като антиоксидант, задържа вода в тялото и смазва сърдечните клапи.

Хидратацията е жизнено важна за здравата имунна система, за мускулният растеж и за абсорбцията на витамин С и Б витамините. Хидратацията работи за здраво сърце и кръвоносни съдове и да доставя важни витамини и минерали до нуждаещите се области.

Кой се нуждае и какви са симптомите на дефицитa?

Всеки се нуждае от ХА, но някой ще имат по-голям резултат от други, при прием на този суплемент. Атлетите също имат полза от този суплемент, поради натоварването при упражнения, които се указват върху ставите.

Магнезият спомага за синтеза на ХА, така че уверете се, че приемът ви на Магнезий е достатъчен. Пушачите имат дефицит на ХА, а витамин С се знае като намаляващ ХА, така, че приемайте витамин С умерено.

Колко трябва да се приема? Има ли странични ефекти?
Придържайте се стриктно към описанието на етикетите.
Няма известни странични ефекти от приема на този суплемент, но не превишавайте описаната доза.

ХА е най-добре да се приема с Цинк и Магнезий. Най-добри резултати се забелязват при прием на ХА от 2 до 4 месеца.

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

Hyaluronic Acid 20 mg SF 150x150 NB Хиалуронова киселина 20 мг 30 капсули хранителни добавки и протеини

Продуктите на Фитнес Храни


Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: