Топ суплементи на топ цени

NOW Хиалуронова киселина 60 капсули

65 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

Информация за продукта

Поръчка на Хиалуронова киселина NOW Хиалуронова киселина 60 капсули @ 65,00 лв.

Хиалуронова киселина се съдържа във всяка тъкан в човешкото тяло, и се свързва с много важни функции.

Хиалуроновата киселина задържа влагата в извънклетъчната матрица, поддържа колаген и еластин хидратирани като по този начин придава на тялото по-жизнен и свеж вид.

Спомага за изхвърлянето на токсини от и пренасянето на хранителни вещества до клетките на места без приток на кръв, като хрущялите. Подпомага водната задръжка в други тъкани в човешкото тяло. В най-голяма концентрация се среща в извънклетъчната матрица, което е пространството между клетките изпълнено с течност.

Използва се също в козметиката за хидратиране на кожата, за ускоряване процеса на заздравяване при рани.

Разфасовка: 60 капсули x 100mg

Начин на употреба: 2 капсули, 1-2 пъти дневно с храната.

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в NOW Foods, За стави и сухожилия, Здраве и тонус (754 от 951 )
MSM


MSM (метилсулфонилметан) e чист, органичен, нетоксичен, неметален елемент, който е широко разпространен в природата. Този елемент е един ...