Топ суплементи на топ цени

Haya Organic Vitamin C from Acerola 60 таблетки

Гласове: 20 Рейтинг: 4.2
22 лв. Купи
Поръчка с 1 клик
Оставете вашия телефон и ще се свържем с вас

Информация за продукта

Витамин С е водноразтворим витамин, участващ в почти всяка функция на вашето тяло.  Въпреки този доказан факт,  повечето хора се приемат  за  витамин C, само когато става въпрос за простуда, или през  грипния  сезон. Важно е да получавате   достатъчно количество  от този универсален и “животоспасяващ” витамин, през цялата година. Вашето тяло не може да произвежда витамин С, нито пък е в състояние да го складира. Това означава, че ако искате да сте защитени, трябва да приемате този витамин допълнително. Витамин С участва в много биологични процеси в тялото, и неговия дефицит може да се отрази зле на функциите на цялото тяло.

Особено предразположени към недостиг на витамин С, са тези от Вас, които имат натоварено ежедневие, занимават се със спорт и извършват интензивна физическа и умствена дейност. Повечето продукти с витамин С на пазара, съдържат изолирана  аскорбинова киселина или култивирани бактерии като източник на витамин С. При продукта Organic Vitamin C на Haya Labs, нещата стоят по различен начин. Organic Vitamin C ще Ви достави витамин С, получен от органична ацерола и органичен екстракт от стевия. Тези чисти източници, осигуряват максималното усвояване на витамина, и засилват неговата ефикасност.

Характеристики и действие на Organic Vitamin C:

  • Доставя витамин С, извлечен от органични източници
  • Осигурява по – доброто усвояване на витамин С
  • Стимулира имунната система
  • Действа като мощен антиоксидант
  • Предпазва сърдечно – съдовата система
  • Отговаря за производството на колаген
  • Подобрява умствената дейност
  • Забавя процесите на стареене

Адекватният прием на витамин С е важна част от здравословното и балансирано хранене.Той е мощен механизъм за защита срещу оксидативен стрес и е  важен компонент на осем критични ензимни реакции в човешкото тяло. Дефицитът на витамин С може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми, включително състояния като скорбут.  Витамин С помага за заздравяването  на рани, предотвратява пародонтоза, поддържа колагена и съединителната тъкан в тялото, и действа като мощен и  ефективен антиоксидант. Смята се, но не е доказано, че хората, които приемат  високи количества  витамин C, живеят  по – дълго от останалите.

Витамин С осигурява  по – пълноценното  усвояване на калция в тялото, което без съмнение е  много полезно  за венци, зъби, коса и кости. Витамин С помага за понижаване на кръвното налягане и това намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания. Освен понижаване на кръвното налягане, витамин С също така гарантира, че кръвоносните съдове са добре разширени.  Продукта Organic Vitamin C можете да приемате през цялата година! С него, ще се радвате на по – крепко здраве, а грипа и настинките няма да Ви “закачат“. Продукта няма отрицателни ефекти, защото съдържа само органични съставки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти  дневно с храната.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

Витамин С извлечен от органична Ацерола

haya organic acerola fruit facts Haya Organic Vitamin C from Acerola 60 таблетки хранителни добавки и протеини

Продуктите на Фитнес Храни


Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: