Топ суплементи на топ цени

NOW Glucosamine Sulfate 100 таблетки

Информация за продукта

Поръчка на Glucosamine Sulfate NOW Glucosamine Sulfate 100 таблетки @ 53,00 лв.

При наличието на повече Глюкозамин Сулфат човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

Глюкозамин Сулфат е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин Сулфат  се използва при изграждането на ставите и хрущялите.

  • Формула с висока потентност
  • 1.1 гр Глюкозамин в таблетка
  • Здраве за ставите и хрущялите

С възрастта производството на Глюкозамин Сулфат (Glucosamine Sulfate) намалява, вследствие на което се наблюдава износване на ставите и връзките, свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване, което налага и допълнителния му прием под форма на добавка.

 

Начин на прием: 2 таблетки дневно с храната или на празен стомах.

Разфасовка: 100 таблетки

Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 50
Минерали
Калий (from Potassium Chloride) 360 мг 10%
Стави и хрущяли
Glucosamine Sulfate 2200 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...

Вашият коментар

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Още в NOW Foods, За стави и сухожилия, Здраве и тонус (778 от 979 )
glucosamine-&-chondroition-120-caps


Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин (Glucosamine) се използва при изграждането на ...